Νέα τραγωδία στην Ρόδο: νεκρός βρέθηκε ο 20χρονος που αναζητούνταν

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει απο σήμερα το πρωί, το νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσαν οι αρμόδιες αρχές, ο επίλογος της αναζήτησης του 20χρονου Ροδίτη Νίκου Χατζηνικολάου, γράφτηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στον βυθό. 

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε οτι μέσα σε αυτό βρίσκονταν δυστυχώς και ο 20χρονος συμπολίτης μας. 

Αυτή την ώρα δύτες του λιμενικού σώματος, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου και απεγκλωβισμού του νεαρού μέσα απο αυτό, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο αρμόδιος εισαγγελέας. 

Το αυτοκίνητο μαζί με τον 20χρονο ροδίτη, βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων απο την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα τι έγινε, καθώς τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο εξετάζουν με μεγάλη προσοχή αλλά και σεβασμό στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του παιδιού, οι αρμόδιο αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας της περιοχής μας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό  με το αυτοκίνητό του. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές όπου και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. 

Στις έρευνες συμμετείχανν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές. Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετειχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

Ολόκληρη η Ρόδος έχει γονατίσει και πάλι από θλίψη μπροστά στη νέα τραγωδία. Ενός παιδιού μόλις 20 ετών, που έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή..! 

(Ώρα 10:55)

Πριν απο λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε ανάσυρση του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος νεαρός.