Αναβολή της βράβευσης εθελοντών στο Run Greece

Την αναβολή της εκδήλωσης βράβευσης των εθελοντών του Run Greece που ήταν προγραμματισμένη γι’ αύριο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιδρύματος Ε.&Μ. Σταματίου ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά και την είδηση του χαμού του 20χρονου Νίκου Χατζηνικολάου, υιού της Μαρίζας Χατζηλαζάρου, αντιδημάρχου Τουρισμού. Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι η 3η Φεβρουαρίου, όταν και θα γίνει η κοπή της πίτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Η ανακοίνωση:
«Η Οργανωτική Επιτροπή του «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ»  θα ήθελε να ενημερώσει ότι λόγω της θλιβερής αναγγελίας του τραγικού θανάτου του γιού της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, κυρίας Μαρίζας Χατζηλαζάρου, η εκδήλωση για τη βράβευση των Εθελοντών και των Εθελοντικών Ομάδων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, αναβάλλεται.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γιορτής της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση το προσεχές διάστημα.»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή το παραπάνω γεγονός:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου και στον σύζυγό της Χατζηνικολάου Σάββα, τη βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του γιού τους Νίκου.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.»