Χειμώνας με κλειστό στίβο

Στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση της νέας χρονιάς με ημερίδα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι αγώνας θα αφορά στις μικρές κατηγορίες (ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι) και θα είναι η ιδανική ευκαιρία για τους μικρούς αθλητές να μπουν στη διαδικασία της αγωνιστικής δράσης. Μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου,  θα γίνει ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς.

Πρόκειται για ημερίδα κλειστού Α/Γ, στην διάρκεια της οποίας δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και οι αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Ημερίδες για τις κατηγορίες Α/Γ θα γίνουν ακόμη στις 20 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

Αγωνιστική δράση θα υπάρξει και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Για τεχνικούς λόγους δεν θα γίνει τελικά ο αγώνας στις 21 του ίδιου μήνα στο ΣΕΦ.

Οι ημερίδες του Αγίου Κοσμά στις 13/1, 20/1 και 3/2 και αυτή στις 26/1 στο ΣΕΦ θα είναι επίσημες. Στους αγώνες αυτούς είναι πολύ πιθανή και η συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών από τα Δωδεκάνησα, πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, ώστε να έρθει το φορμάρισμα την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
7/1 Ημερίδα κλειστού ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι Άγιος Κοσμάς
13/1 Ημερίδα κλειστού Α/Γ, Κ18, ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι Άγιος Κοσμάς
20/1 Ημερίδα κλειστού Α/Γ, Κ18, ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι Άγιος Κοσμάς
26/1 Ημερίδα κλειστού Α/Γ, Κ18, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
27/1 Ημερίδα κλειστού ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι Άγιος Κοσμάς
3/2 Ημερίδα κλειστού Α/Γ, Κ18, ΠΠ/ΠΚ Α, ΠΠ/ΠΚ Β, μίνι Άγιος Κοσμάς