Ούτε και χθες η απόφαση…

Ούτε και χθες έφτασαν ειδήσεις στο στρατόπεδο του Ιάλυσου. Οι κυανέρυθροι δεν πήραν ούτε στις 14 Δεκεμβρίου όπως είχε προαναγγελθεί  την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κρατείται στα συρτάρια της πειθαρχικής επιτροπής και δεν ανακοινώθηκε ούτε και χθες.

Ο λόγος που δεν συνέβη κάτι τέτοιο,  είναι πώς δεν συνεδρίασε καθόλου η επιτροπή χθες Πέμπτη  14 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα το γεγονός που ενδιαφέρει άμεσα τον Ιάλυσο να μετατεθεί για την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Έτσι κατά κάποιο τρόπο, αλλάζουν οι προτεραιότητες σε ότι αφορά την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ενώ ο Ιάλυσος δηλαδή περίμενε χθες την απόφαση, τώρα μπαίνει μπροστά η νίκη στο ντέρμπι με τον Διαγόρα αύριο Σάββατο.

ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η προετοιμασία της ομάδας  του Ιάλυσου συνεχίζεται κανονικά με τις οδηγίες του Θανάση Τερζή, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες της ομάδας στην διάθεση του για το αυριανό ντέρμπι με τον Διαγόρα.
Οι προπονήσεις για το αυριανό παιχνίδι, θα ολοκληρωθούν σήμερα, με τον κόουτς του Ιάλυσου να ανακοινώνει τους δεκαοκτώ του παιχνιδιού στο τέλος της σημερινής προπόνησης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ
Στο μεταξύ από την πλευρά του Ιάλυσου σε ότι αφορά την ομαλότερη  προσέλευση των φίλων της ομάδας του Διαγόρα, ανακοινώθηκαν χθές τα κάτωθι:

-Η είσοδος των φιλάθλων των φιλοξενούμενων, θα γίνει όπως έγινε γνωστό από την Πύλη Φιλερήμου του «Οικονομίδειου» . Την πύλη που βρίσκεται πίσω από την δεξιά εστία του γηπέδου. Οι φίλοι του Διαγόρα, θα φιλοξενηθούν στο «Οικονομίδειο» στον χώρο που βρίσκεται πίσω από την μία  εστία του γηπέδου. Έξω από την πύλη,  θα υπάρχει και το σχετικό εκδοτήριο.

-Από την Διοίκηση του Ιάλυσου ανακοινώθηκε επίσης ,πώς η γενική είσοδος των εισιτηρίων τιμάται προς 10 Ευρώ   

ΛΕΖΑΝΤΑ Μόνο η νίκη ενδιαφέρει τους παίκτες του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
ΛΕΖΑΝΤΑ Μόνο η νίκη ενδιαφέρει τους παίκτες του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)