Για τη νίκη και το γόητρο ο Αστέρας Παστίδας

Ο Αστέρας  Παστίδας θα πρέπει να ξεπεράσει σήμερα ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Στο γήπεδό του, υποδέχεται το απόγευμα  τον Ηρακλή Μαριτσών, στο γειτονικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής  και θέλει οπωσδήποτε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάσθηκαν κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα , γνωρίζοντας και την δυναμικότητα του αντιπάλου που είναι διαφορετικός φέτος, αλλά και στο πώς μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο. Γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού κι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πάν για να πάρουν τη νίκη.

Ο Κώστας Πάττας αναφέρθηκε χθες στον αγώνα αυτόν λέγοντας πώς: « Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι , που πάντα κρύβει κινδύνους. Αυτή την στιγμή κυνηγάμε την παραμονή μας στην Κατηγορία και φυσικά θέλουμε την νίκη. Θα παλέψουμε για να την πάρουμε και δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον Ηρακλή»

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως ο κόουτς των κυανόλευκων  δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Περιμένοντας να δει και τους στρατευμένους σήμερα στο γήπεδο, ο  τεχνικός  του Αστέρα δεν θάχει στην διάθεση του  μόνο τους Πίσκαπα και Αυγενικού Χ.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες  είναι ετοιμοπόλεμοι και κλήθηκαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο γήπεδο σήμερα το μεσημέρι ,οπότε θα βγούν οι έντεκα αλλά και οι επτά αναπληρωματικοί τους.  

Νίκη ζήτησε από τους παίκτες του για το σημερινό ντέρμπι ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Πάττας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Νίκη ζήτησε από τους παίκτες του για το σημερινό ντέρμπι ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Πάττας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)