Δίνει τις… εξετάσεις του ο Φοίβος!

Ένα σπουδαίο ντέρμπι κορυφής διεξάγεται σήμερα στις 14.45 στο γήπεδο των Kαλυθιών στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries.
Αναμετρώνται σήμερα οι δυο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα και σαφέστατα είναι το παιχνίδι, που θα προσελκύσει σήμερα τον περισσότερο κόσμο .

Ο πρωτοπόρος Φοίβος είναι ο φιλοξενούμενος . Κρατάει εδώ και μερικές αγωνιστικές την πρώτη θέση κι έχει 30β., αλλά η διαφορά δεν παίζει ρόλο, καθώς ο γηπεδούχος Απόλλων έχει  29β. και με νίκη περνάει εκείνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη προετοιμάσθηκαν συνετά ολόκληρη την εβδομάδα και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να ξεπεράσουν το «μπλόκο» των Καλυθιών , να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να συνεχίσουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση του τίτλου που είναι ο φετινός τους στόχος.

Αν εξαιρέσει κανείς τους τραυματίες Σωκράτη Ορφανίδη και Παντελή Μπιλιά, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη, που κατά την διάρκεια των προπονήσεων και ιδιαίτερα της  τακτικής  αυτή την εβδομάδα, δεν έδειξε ενδεκάδα αλλά θα έχει στην διάθεση του για το σημερινό μάτς, δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές .

Στην 18άδα που ανακοινώθηκε χθες συμπεριλαμβάνονται οι Κεφάλας, Μήλιος, Ορφανίδης Κ., Πανταζόπουλος, Ορφανίδης Ν., Παϊζάνος, Φωτεινής, Καραγεωργίου, Ζαχαρίας, Χατζησάββας, Θεοδοσίου, Πεταυράκης, Τζιβίλογλου, Φτάκλας, Γκινής Στεφανίδης, Μόσχος, Ταφάνι.

Στο πλευρό του είναι πολύ πιθανόν ο Φοίβος στο σημερινό ντέρμπι, να έχει και πολλούς φίλους του που θα θελήσουν να τον υποστηρίξουν για να φτάσει στην νίκη.  

Ο Αντώνης Θεοδοσίου είναι ετοιμοπόλεμος για το σημερινό ντέρμπι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Αντώνης Θεοδοσίου είναι ετοιμοπόλεμος για το σημερινό ντέρμπι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)