Απόφαση-καταδίκη  για τους Ιππότες

Καταδικαστική για το μέλλον των Ιπποτών στη Β’ κατηγορία είναι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής επί της ένστασης που κατέθεσε ο Άγιος Γεώργιος για πλαστοπροσωπία στο παιχνίδι του με την ομάδα της Παλιάς Πόλης.

Η Π.Ε. δικαίωσε το σωματείο της Μαλώνας που κερδίζει το ματς στα χαρτιά με 3-0 (έφτασε στους 7 βαθμούς), ενώ στους Ιππότες επέβαλε την ποινή της αφαίρεσης 5 βαθμών (κατρακύλησαν στο -5) και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.   Επιπλέον, στον εκπρόσωπό τους στο επίμαχο ματς, Ν. Κοτσυφό, απαγορεύτηκε η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για δύο χρόνια (η ποινή ισχύει από τις 4 Δεκεμβρίου).

Ο παραβάτης ποδοσφαιριστής δεν τιμωρήθηκε, καθώς δεν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του, όπως δεν υπάρχουν επιπτώσεις ούτε για τον προπονητή των Ιπποτών, καθώς το όνομά του δεν αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα.  Στον Άγιο Γεώργιο επιστρέφεται το παράβολο των 200 ευρώ που είχε πληρώσει με την κατάθεση της ένστασης. 

Δικαίωση για το παιδικό της ΑΕ Κω 
  Υπέρ της ΑΕ Κω κατακυρώθηκε το παιχνίδι της με τον Όμιλο Αθλοπαιδιών, για τον όμιλο Νήσων του παιδικού πρωταθλήματος. Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε την ένσταση που της κατατέθηκε για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών, αφαίρεσε 3 βαθμούς από την τρέχουσα βαθμολογία των Αθλοπαιδιών και τιμώρησε το σύλλογο με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.