Στόχος το απόλυτο για τον Διαγόρα!

Ο Διαγόρας κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι την νίκη  και τους τρεις βαθμούς. Αυτό προστάζει η ιστορία του κι αυτό θα κάνει και σήμερα στο πιο σπουδαίο ίσως μάτς του φετινού α΄γύρου της Γ΄Εθνικής στον 6ο Ομιλο. Η 10η αγωνιστική τον φέρνει στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ιαλυσού, να αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο, σε ένα ματς…που το θέλουν κι οι δύο.

Οι κυανέρυθροι ξέρουν καλά από τοπικά ντέρμπι εδώ και χρόνια, αλλά η φιλοσοφία τους λέει, πως θα κυνηγούν πάντα την νίκη όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και αυτό αναμένεται να κάνουν και σήμερα.
Γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο σημερινό ντέρμπι κι αυτό τους κάνει πιο σοβαρούς, πιο πειθαρχημένους και περισσότερο πιο συγκεντρωμένους στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, γύμνασαν και χθες για τελευταία φορά τους παίκτες τους το πρωί στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου κι αμέσως μετά ανακοίνωσαν τους παίκτες, τους οποίους κάλεσαν για την αποστολή, που θα πάει οδικώς στην Ιαλυσό ξεκινώντας στις 13.00 ενώ το μάτς ξεκινάει στις 15.00.

Στην διάθεση του Νίκου Παντέλη υπάρχουν δεκαεννέα ποδοσφαιριστές, από τους οποίους λίγο πριν ξεκινήσει το μάτς, θα επιλεγούν οι έντεκα και οι επτά αναπληρωματικοί του αγώνα

Ο κόουτς του γηραιού παίρνει μαζί του δεκαεννέα ποδοσφαιριστές,  στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Κώστας Σκάρος όσο κι ο Σπύρος Λάμπρου, που στο μάτς με τον Ασπρόπυργο έδειξε να είναι τελείως καλά, όπως κι ο Σουάνης, που εξέτισε την ποινή του στο μάτς Κυπέλλου με τον Άγιο Ισίδωρο.  

Οι δεκαεννέα που θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ιαλυσού, είναι οι Μπουρλάκου, Ούγκο, Ρούνιτς, Βελέτης, Βελλίνης, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Κιοσέογλου, Λάμπρου, Μπαμπανιώτης, Παναγιωτίδης, Παυλίδης, Προβατίδης, Σκάρος, Σουάνης, Στεφανάκος, Χειμωνέττος και Κυριαζής. 

Θέλουν να πανηγυρίσουν και σήμερα ο Βελέτης και οι συμπαίκτες του  στο ντέρμπι του «Οικονομίδειου» (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Θέλουν να πανηγυρίσουν και σήμερα ο Βελέτης και οι συμπαίκτες του στο ντέρμπι του «Οικονομίδειου» (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)