Λήγει σήμερα η «ψηφοφορία» για την Μαρία Μαγκούλια

Λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς, οι φίλοι του στίβου, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες μέσα από τις σχετικές ψηφοφορίες, που θα «τρέξουν» ανά κατηγορία στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η αρχή θα γίνει με την κατηγορία Κ18, με πέντε αγόρια και ισάριθμα κορίτσια να διεκδικούν τον τίτλο. Οι νικητές ανά κατηγορία θα τιμηθούν στην ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ, που θα γίνει το νέο έτος, ενώ στις υποψήφιες είναι και η Μαρία Μαγκούλια, πρωταθλήτρια της Ένωσης Καζώνη-Κάλυμνος 2000 στη σφαιροβολία.

Η αθλήτρια από την Κάλυμνο ήταν ιδιαίτερα αποδοτική τόσο με το όργανο της κατηγορίας της, όσο και με αυτό των Νεανίδων. Για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο στον αγώνα στόχο, που γι’ αυτήν ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Στον προκριματικό έστειλε τη σφαίρα στα 15,25 μ., πέτυχε ατομικό ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου ήταν 11η με 14,80 μέτρα, επίδοση καλύτερη από το ρεκόρ που είχε πριν ταξιδέψει στην Ιταλία.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και αύριο πατώντας στο banner που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας. Ο σύνδεσμος είναι ο παρακάτω: http://www.segas.gr/index.php/el/2015-best-athlete

Οι υποψήφιοι ανά κατηγορία
Παίδες

Αλέξης Αργυρόπουλος (ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας) Μήκος
Γιάννης Γρανιτσιώτης (ΓΟ Γιάννη Παλάσκα) 100 μ.
Γιώργος Μηλιαράς (ΣΑΚΑ) 800 μ./1.500 μ./3.000 μ.
Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) Τριπλούν
Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) Σφυροβολία

Κορασίδες
Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΑΟ Φιλοθέης) Επί κοντώ
Μελπομένη Γρηγοριάδου (ΣΚΑ Δράμας) Ακοντισμός
Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρας 2015) Ύψος
Μαρία Μαγκούλια (ΑΣ Κάλυμνος 2000) Σφαιροβολία
Ζωή Μπαλαμπούτη (ΟΦΗ) Τριπλούν
 

Η Μαρία Μαγκούλια είναι υποψήφια για κορυφαία στην κατηγορία Κορασίδων.
Η Μαρία Μαγκούλια είναι υποψήφια για κορυφαία στην κατηγορία Κορασίδων.