«Ροδίων» για νίκη στην Πάτρα!

Αποφασισμένο να φτάσει στην νίκη είναι το «Ροδίων Αθλησις».  Η σημερινή του υποχρέωση το φέρνει στην Πάτρα, να αντιμετωπίζει την ΕΑ Πατρών  η οποία είναι ομάδα στα μέτρα των δυνατοτήτων της ομάδας της πόλης μας , που θα θελήσει να παίξει σήμερα το καλύτερο δυνατόν βόλεϊ και να φτάσει στην επιτυχία.

Ο Νίκος Τρατσέλας και οι παίκτες του έχουν προετοιμασθεί με τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του αγώνα, παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και παράλληλα πολύ καλό βόλεϊ στο παρκέ , φτάνοντας στην νίκη και ξεχνώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τα όσα συνέβησαν στο άτυχο μάτς με την Δραπετσώνα.

Το «Ροδίων» θέλει την νίκη για να κρατηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και «ισοφαρίζοντας κατά κάποιο τρόπο την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Στην αποστολή που «πέταξε» χθες  το βράδυ για την Αθήνα με αρκετή αισιοδοξία, μετέχουν  οι Μακρής, Μαυράκης, Κοκκολάκης, Προδρομίδης, Ποτολίδης, Μοσχούς, Γκένωφ, Αρβανίτης, Παππάς, και Κάλας.
Ο αγώνας με την ΕΑΠ έχει προγραμματισθεί για τις 13.30 σήμερα το μεσημέρι και η αποστολή του «Ροδίων», θα γυρίσει στην βάση της απόψε  βράδυ.

Η νίκη μόνο τους  ενδιαφέρει στο σημερινό μάτς με την ΕΑ  Πατρών (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Η νίκη μόνο τους ενδιαφέρει στο σημερινό μάτς με την ΕΑ Πατρών (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)