Δεν …καταλαβαίνει  από έδρες η Σύμη

Σημαντική νίκη σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της Β’ Κατηγορίας, όπως είναι αυτή της Τήλου, πέτυχε προχθες η Σύμη με 2-3, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον  α’ όμιλο.

Με πλασέ του Χατζηπέτρου μόλις στο 5’ η Σύμη κατάφερε να βρει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά με σουτ του Ηρακλή Σακελλάρη μέσα από την περιοχή η Τήλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20’. 

Παρόλα αυτά, η Σύμη μπήκε μπροστά στο σκορ στο 68’ πια με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χατζηπέτρου, αλλά και πάλι η γηπεδούχος ομάδα, εκμεταλλεύτηκε στο 85’ το χέρι μέσα στην περιοχή από τον Χατζηπέτρο και το πέναλτι που υποδείχθηκε ώστε από την άσπρη βούλα ο  Ηρακλής Σακελλάρης να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Με τη συμπλήρωση των 90’ ο Στεφάνου με πλασέ έδωσε τη νίκη στη Σύμη.

Καλή η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του, Μπέκα και Ροδίτη.

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ. (90’ Βογιατζής), Οίκουτας, Χριστοφής, Καλαϊτζάκης, Σακελλάρης Η., Αγκόλι, Αγγελιδάκης (75’ Γερογιάννης), Οικονόμου.

Σύμη: Χατζηπέτρος Σ., Καραγιάννης Μ. (87’ Λεβεντέρης), Χατζηπέτρος Ν., Στεφάνου, Ρίκκα, Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος (76’ Μπερζέστα), Ράπι Γκ., Κυπριώτης (46’ Χότζα), Ράπι Α. (46’ Ζουρούδης), Τσίκκης