Με πείσμα, πάθος και αποφασιστικότητα σήμερα η Ρόδος

Το μεγάλης αξίας «διπλό» στο Ζευγολατιό και τη θετική αύρα, που έφερε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τίμο Καβακά, θέλει να αξιοποιήσει η Ρόδος στο σημερινό κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Ιωνικό, το οποίο ξεκινάει στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Τα «ελάφια» θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση που θα πείσει για τη δυναμική και την προοπτική τους και θα «ζεστάνει» τον κόσμο, τον οποίο και καλούν στο γήπεδο για να τα βοηθήσει σ’ ένα ματς δύσκολο και «πονηρό», δεδομένου πως ο Ιωνικός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει απεγνωσμένα για ένα καλό αποτέλεσμα.

 Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον Τίμο Καβακά να ανακοινώνει τα ονόματα των δεκαοκτώ ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το παρών στα αποδυτήρια.

Είναι οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Καμπούρης, Αποστόλου, Δαβρής, Μκρτσιάν, Πότσι, Αυγενικού, Πινδώνης, Λέκκας, Μίνγκας, Ευγενικός, Παβίσεβιτς, Βολονάκης και Μπανγκούρα.

 Η διοίκηση καλεί ξανά όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στο γήπεδο, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα διευθύνει ο Δημήτρης Μανιώτης από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους συντοπίτες του Σπύρο Χοΐκα και Κατερίνα Γκόντα. Παρατηρητής τους θα είναι ο Αθηναίος Μανώλης Γιαννουγλίδης.

Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Γιώργος Παυλίδης και υπεύθυνου οικονομικής επιστασίας ο Τάσος Στεργενάκης.