Το νέο Δ.Σ. της Κ.Τ.Ε.Λ. στο γραφείο του Δρ. Στέφανου Δράκου

Με το νέο Δ.Σ. (Διοικητικό Συμβούλιο) της Κ.Τ.Ε.Λ. (Κοινό Ταμείο Είσπραξης Λεωφορείων) Ρόδου Α.Ε., συναντήθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ.(Νέας Δημοκρατίας) και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πολιτευτή στη Ρόδο, ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. της Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε., αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κώστα Σάββα, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Φιλιππάκη και το μέλος Ανδρούλα Χριστοδούλου, αφού ενημέρωσαν τον πολιτευτή της Ν.Δ. Δρ. Στέφανο Δράκο, για τη λειτουργία της Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε., ζήτησαν τη συνδρομή του στην πιθανότητα εφαρμογής του ήδη ψηφισθέντοςαπό το 2013 νόμου περί απελευθέρωσης του επαγγέλματος.

Αιτήθηκαν συγκεκριμένα, να ληφθεί υπόψιν των αρμοδίων το ζήτημα της νησιωτικότητας, το μικρό σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα συγκοινωνιακό έργο που εκτελείται στην περιοχή, καθώς και η μειωμένη κίνηση της χειμερινήςπεριόδου που δεν επιτρέπει περιθώρια κέρδους και αποδεικνύει πως επιτελούν κοινωνικό έργο.