Έκαναν το ντέρμπι… περίπατο

Αήττητες ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος οι γυναίκες της Τελχινίδας. Στον τελευταίο τους αγώνα, με αντίπαλο την πρώην πρωταθλήτρια ομάδα του «Ροδίων Άθλησις», οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά έπαιξαν πολύ καλά και επικράτησαν άνετα με 3-0 σετ.

Από τη αρχή του αγώνα το σερβίς της Τελχινίδας δημιούργησε προβλήματα στην επιθετική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα το 1ο σετ να λήξει με 25-9.

Παρόμοια η αγωνιστική εικόνα και στο επόμενο σετ το οποίο κατέκτησε άνετα η Τελχινίδα με 25-12.

Στο 3ο σετ το «Ροδίων Άθλησις» αντέδρασε και προηγήθηκε με 1-7. Πάλι όμως το καλό σερβίς των γηπεδούχων έφερε το σκορ στο 8-7. Στη συνέχεια του σετ η Τελχινίδα ήταν και πάλι πιο αποτελεσματική επιθετικά και πήρε προβάδισμα στο σκορ το οποίο και συντήρησε έως το τέλος. Το σετ τελείωσε με 25-20 και η Τελχινίδα κέρδισε άλλο ένα ματς με 3-0 σετ.

  Τα σετ  25-9 σε 25΄, 25-12 σε 22΄και 25-20 σε 27΄.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκος Χατζησταυρίδης, Μαίρη Παπαδούλη και Ανδρέας Παπαδόπουλος

Οι ομάδες:
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μαριλιάνα Σούρδη, Αγλαΐα Σκορδά, Μαρία Βρατσάλη, Ματίνα Γιαννέλη, Μίρκα Στρατάκη,  Φαμπιόλα Τερζίου, Ειρήνη Σφυρίου (λ), Κέλυ Δαουτοπούλου, Κατερίνα Χειμωνέττου, Νίκη Κουτζούκη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη και Πάολα Σουσάρι (λ).

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ:  (Νίκος Μακρής) Κατερίνα Λάππα, Άντζελα Ντέμο, Μαρία Μαστρογιάννη, Ελένη Γιακουμάκη, Χριστιάνα Σωτηρίου, Μαρίνα Τζανουδάκη, Νικολέτα Αμορανίτη (λ), Ζώζα Κανέλλη (λ), Χαρούλα Φραντζή, Ελισάβετ Αμορανίτη, Μιχαλίτσα Βενετοκλή, Χριστιάνα Παναγίδου και Φωτεινή Περίδη.

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
Η απώλεια του πρώτου σετ πείσμωσε πολύ  τους αθλητές της Τελχινίδας, στο ανδρικό, που μπήκαν μεταμορφωμένοι στο επόμενο  σετ και το κατέκτησαν με 19-25 και ισοφάρισαν σε 1-1.

«Όπλο» της Τελχινίδας ήταν η αλλαγή τακτικής στο σερβίς, που  έφερε εύκολους πόντους, αλλά και πολλές κόντρα επιθέσεις στους νικητές, με αποτέλεσμα και στα επόμενα δυο  σετ να είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ και τελικά να τα κερδίσει με 14-25 και 16-25.

Αναλυτικά τα σετ:  (25-19 σε 18΄, 19-25 σε 19΄, 14-25 σε 17΄και 16-25 σε 22΄)

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σταματίου-Κριτσα-Ιγγλέση

Οι ομάδες
ΦΛΟΓΑ : Ανδρέας Μοσκιού, Μιχάλης Τορλαχίδης, Νίκος Τζανουδάκης, Πέτερ Αλαφάκης (λ), Σάββας Γεράκης, Μαρ. Χάλαρης, Τριαντάφυλλος Ζερβός, Νίκος Πεζουβάνης και Νεκτάριος Γεράκης.

ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νίκος Σκλήβας, Γιώργος Καζαντζάκης, Πάνος Μπαλής, Αλμπάν Τερζίου, Νίκος Διακογεωργίου, Σεβαστός Φιλίππου, Γιάννης Φλεβάρης (λ),  Αντώνης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Καλιόζης και Ηλίας Ρέγκλης.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παγκορασίδων ο Φοίνικας υποδέχτηκε  στο κλειστό της Κρεμαστής την Τελχινίς (2). Μετά από ένα ματς με πολύ καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι κοπέλες του Φοίνικα  επικράτησαν με 3-0 σετ.

Αναλυτικά τα σετ:  25-18 σε 20΄,25-20 σε 30΄και 25-23 σε 30΄

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μαίρη Παπαδούλη και η Ανθούλα Δόση

Οι ομάδες:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ:  (Λοϊζος Παπακωνσταντίνου) Κόρμπα, Κουκιά Ρ, Στρατάκη, Παντίδου, Κουκιά Καλ., Κουκιά Καθ., Μπαλάκη, Κουκιά Δ και Μαμαλίγκα

ΤΕΛΧΙΝΙΣ:  (Κατερίνα Χειμωνέττου) Ζωή Φαρμακίδη, Σταυρούλα Καλιόζη, Νικολέτα Γκίκα, Κάλλια Θαρενάκη, Ελένη Μαστόρου, Νοέμη Ντούσκου, Χριστίνα Παρασκευά, Ραφαέλα Ζωγράφη, Σταματίνα Γκιζέττη και Αλέξια Γκιάτα.

Οι γυναίκες της Τελχινίδας κέρδισαν εύκολα στο ντέρμπι το «Ροδίων» με 3-0 σετ
Οι γυναίκες της Τελχινίδας κέρδισαν εύκολα στο ντέρμπι το «Ροδίων» με 3-0 σετ