Πετυχημένο τουρνουά  με λάμψη Κουρνέτα

Πετυχημένο από κάθε άποψη παρά την απουσία παιδιών από άλλους συλλόγους, ήταν το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΕΣΠ Φοίνικας με την παρουσία του πολύ σπουδαίου Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος προσπάθησε σε δυο μέρη να περάσει σημαντικά στοιχεία του αθλήματος σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, στο τουρνουά που διεξήχθη στο κλειστό της Κρεμαστής. 

Στις εξέδρες βρέθηκαν πολλοί γονείς και εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Στάθης Μαθιουδάκης. 
Παράλληλα πήραν μέρος σε αυτό παιδιά από τον Φοίνικα, την Τελχινίδα αλλά και το «Ροδίων Αθλησις», που ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι κι έμαθαν πολλά από τον Βασίλη Κουρνέτα.

Για τον λόγο αυτό ο Φοίνικας εξέδωσε  την παρακάτω ανακοίνωση-ευχαριστήριο:

«Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στο 5ο Τουρνουά MiniVolley στη μνήμη του Μανώλη Πότσου, και ειδικότερα τον σπουδαίο αθλητή Βασίλη Κουρνέτα, που δέχτηκε την πρόσκληση μας και μας τίμησε με την παρουσία του.
Είναι πραγματικά σπουδαίο, αθλητές σαν τον Βασίλη,  να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους στα μικρά παιδιά που πραγματοποιούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της Πετοσφαίρισης.

Ευχαριστούμε επίσης τα σωματεία ΡΣΦΠ Τελχινίς και Ροδίων Άθλησις και τους προπονητές αυτών για την αμέριστη συμπαράσταση.
Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας θα συνεχίσει να πρωτοπορεί Πανελληνίως και να πραγματοποιεί τέτοιες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το άθλημα στα Δωδεκάνησα».

Έμαθαν πολλά τα μικρά παιδιά από τον Βασίλη Κουρνέτα
Έμαθαν πολλά τα μικρά παιδιά από τον Βασίλη Κουρνέτα