Ιάλυσος: Πρώτα Κύπελλο και απόφαση και μετά μεταγραφές

Ήταν πολύ καλός ο Ιάλυσος στο τοπικό ντέρμπι με το Διαγόρα. Παίζοντας σύμφωνα με τις εντολές του νέου προπονητή Θανάση Τερζή, νίκησε με 1-0 τον Διαγόρα στο «Οικονομίδειο» και εξακολουθεί να βρίσκεται 9β, πίσω από την πρωτοπόρο Προοδευτική, αλλά υπό προϋποθέσεις

-Η μία αφορά την απόφαση της ένστασης για το κύρος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Αν ο Ιάλυσος την κερδίσει τότε η διαφορά μειώνεται στους 7β. 
-Η δεύτερη παράμετρος αφορά το γεγονός πώς η Προοδευτική έχει έναν αγώνα περισσότερο, κάτι που σημαίνει πώς μπορεί να μειωθεί η διαφορά στους 4β και  όλα να παίζονται στο πρωτάθλημα που ξαναρχίζει στις 7 Ιανουαρίου. 

Προς το παρόν πάντως, υπάρχει Κύπελλο Ελλάδος της ζώνης Δωδεκανήσου και οι «ερυθροκίτρινοι» πάνε αύριο στο γήπεδο Κοσκινού στις 14.30, να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ατρόμητων. 

Ο Θανάσης Τερζής θα χρησιμοποιήσει φυσικά τους «μικρούς» της ομάδας, που έχει στόχο της τη νίκη –πρόκριση. 
Όλα αυτά πάνε πίσω τις μεταγραφικές κινήσεις. Προτάσεις και συζητήσεις γίνονται βέβαια, αλλά η Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα δεν βιάζεται να κάνει κινήσεις 

Παρόντες στην αιμοδοσία του Ιάλυσου ο Αντώνης Γιαννικουρής, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου των εθελοντών αιμοδοτών Φιλήμονας Νικολάου
Παρόντες στην αιμοδοσία του Ιάλυσου ο Αντώνης Γιαννικουρής, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου των εθελοντών αιμοδοτών Φιλήμονας Νικολάου


ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό διήμερο που διοργάνωσε το τμήμα AΧΕΠΑ  Ρόδου σε συνεργασία με τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ. 
Την  προηγούμενη Κυριακή, οι Ιαλυσιώτες έδωσαν μαζικά το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και την ενίσχυση του συλλόγου Save an Angel.. 

Χθες,  Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε η ομάδα του Ιάλυσου,  σε συνεργασία με το τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου και το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Ευφραίμ. Κίνηση που  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. 
Αξίζει να σημειωθεί, πώς στην αιμοδοσία συμμετείχε όλο το ΔΣ του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα. 

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας δίνει τη δική του… ελπίδα ζωής
Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας δίνει τη δική του… ελπίδα ζωής