Οι δραστηριότητες του αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινου

Σε Δωδεκανησιακούς Συλλόγους της Αττικής αλλά και συλλόγους των Κυκλάδων παρέστη -ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2017- ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Συγκεκριμένα:
• Στην Ένωση Καλυμνίων Αττικής όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πατέλη «Η υγεία στην Κάλυμνο από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι την απελευθέρωση» στον οποίο παρέδωσε και τιμητική πλακέτα. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μαθητές της Καλύμνου που εισήχθηκαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2017.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη:
• το συγγραφέα του βιβλίου κ. Πατέλη για το βιβλίο που συνεισφέρει στην πληροφόρηση των πολιτών και στον τομέα της υγείας,
• τους μαθητές της Καλύμνου για την επιτυχία τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. το 2017 και
• τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής για την προσπάθεια που κατέβαλαν μαζί με τα υπόλοιπα Δωδεκανησιακά Σωματεία της Αττικής να διαφυλάσσουν και εξακτινώνουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
• Ο Χ. Κόκκινος παρέστη σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Νισυρίων Αθηνών, της Ένωσης Κώων και του Συλλόγου Κασίων.

Επίσης παρέστη σε εκδηλώσεις του Λιμενικού Σώματος και των Μικρών Κυκλαδονήσων των Ανδριωτών Γαυρίου και Συριανών για τον Άγιο Νικόλαο.