Έντονη διαμαρτυρία  κατά Κυρίτση

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για καίριες αποφάσεις του κ. Κυρίτση στο ματς με τον Ηρακλή Μαριτσών εξέδωσε χθες ο Αστερας Παστίδας. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για λάθος σφυρίγματα, αλλά και για κακή ψυχολογία στο ματς του διαιτητή. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Αστέρα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο,  η τεχνική ηγεσία, αλλά κι οι παίκτες του Αστέρα Παστίδας, διαμαρτυρόμαστε για μια ακόμα φορά, για τις εις βάρος της ομάδας μας διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες έλαβαν χώρα στο ματς με τον Ηρακλή Μ.  

Ένα  από αυτά τα πρωτάκουστα σφυρίγματα,   μας στέρησε στον αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών τη χαρά της νίκης. Ο κ. Κυρίτσης  στη φάση του 52΄, θεωρούμε πώς έκανε λάθος εκτίμηση  και απέβαλε άδικα τον ποδοσφαιριστή μας Πολυχρόνη, διακόπτοντας το παιχνίδι και δείχνοντας του δεύτερη κίτρινη κάρτα, τη στιγμή που ο Σκόρπος ήταν έτοιμος να «εκτελέσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σημειώσει γκολ που πιθανότατα να έκρινε το παιχνίδι. Ο Πολυχρόνης δεν ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του,  αλλά  ο κ. Κυρίτσης θεώρησε πώς έκανε «θέατρο», βγάζοντας του άδικα την δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Το έργο Κυρίτση που έδειξε εκνευρισμένος ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο, ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Κώστα Πάττα για δεύτερη φορά φέτος, αλλά και του βοηθού του κ. Φώτενα που ήταν –όπως είπε ο διαιτητής- όρθιος κι έδινε οδηγίες στους παίκτες της  ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πώς η αντιμετώπιση των διαιτητών προς τον Αστέρα Παστίδας δεν έχει αλλάξει. Ο σεβασμός στους παράγοντες  του, στους προπονητές αλλά και στους ποδοσφαιριστές (βλέπε περίπτωση Πολυχρόνη) …μάλλον δεν υφίσταται. Είμαστε ομάδα που βασίζεται σε δικά της παιδιά κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από μια ματιά στο ρόστερ. Ο διαιτητής είναι σίγουρα ο άρχων του αγώνα και έχει διδαχθεί πώς να επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο. Εχει την ψυχολογία σε κάθε ματς που ορίζεται…Ο κ. Κυρίτσης…μάλλον άλλα σκεπτόταν όταν απέβαλε τον Πολυχρόνη…Απαιτούμε σεβασμό και τίποτε άλλο…

-Με την ευκαιρία αυτής της διαμαρτυρίας, οφείλουμε να σημειώσουμε, πώς παίκτες της ομάδας μας «ενοχλούνται» από παράγοντες άλλων ομάδων, σε μια προσπάθεια να τους δελεάσουν και να τους πάρουν στο δικό τους στρατόπεδο… Θα παρακαλούσαμε τους παράγοντες όλων των ομάδων του χώρου μας, αν θέλουν να αποκτήσουν παίκτη του Αστέρα, να απευθύνονται στη Διοίκηση του η οποία, δεν έχει μπει ποτέ εμπόδιο στην αλλαγή ομάδας, αλλά και στο μέλλον  κανενός ποδοσφαιριστή…

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ”.

Στις διαθέσεις του κ. Κυρίτση αφέθηκε  για δεύτερη φορά φέτος ο Κώστας Πάττας  και αποβλήθηκε (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στις διαθέσεις του κ. Κυρίτση αφέθηκε για δεύτερη φορά φέτος ο Κώστας Πάττας και αποβλήθηκε (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)