Απόλαυση επί δύο για τον Αστέρα Μασσάρων

Ιδανικά εξελίχθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας για τον Αστέρα Μασσάρων. Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη πέρασε με νίκη 3-0 από την έδρα του γείτονά της Αγίου Γεωργίου, ευνοήθηκε τόσο από την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ευκλή με τον Πολύστρατο, όσο και από την αναβολή του αγώνα της Αθλέτικο με τον Πολυβώτη και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες της. 

Οι Μασσαρενοί δεν χάρηκαν μόνο για την όγδοη νίκη τους, αλλά και για την ωραία ατμόσφαιρα μέσα στην οποία διεξήχθη το παιχνίδι της Κυριακής, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους στους ανθρώπους του Αγίου Γεωργίου για τη θαυμάσια φιλοξενία τόσο της αποστολής τους, όσο και των φιλάθλων τους:  

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασσάρων και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Καυκάκη για την εξαιρετική φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς και τους φιλάθλους του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας, που φιλοξένησαν άψογα τους δικούς μας φιλάθλους, αφού παρακολούθησαν το παιχνίδι μαζί. 

Ευχόμαστε στην καλή ομάδα της Μαλώνας καλή συνέχεια και σύντομα να δικαιωθεί από τα αποτελέσματα. Στον δεύτερο γύρο θα ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά την κερκίδα των φιλοξενούμενων και ορισμένοι εξ αυτών μεταφέρθηκαν σε αυτή των γηπεδούχων. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, αφού αντλούμε δύναμη από αυτούς».