Απομένουν λεπτομέρειες για τον Πέεφ

Ο «φάκελος ενίσχυση» έχει ανοίξει για τα καλά στο Διαγόρα, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει όσα αναφέρονται σε αυτόν, από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ξεκίνημα, μετά την ήττα από τον Ιάλυσο, έκανε ο Σερτζίνιο γνωστός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από το πέρασμα του από τη Ρόδο, με την οποία «δεν έδεσε» και έμεινε ελεύθερος σχετικά γρήγορα. Οι ικανότητες του όμως δεν πέρασαν απαρατήρητες κι ο «γηραιός» τον απέκτησε προχθές.

Τον Σερτζίνιο ακολούθησε ένας άλλος ξένος. Όπως έγινε γνωστό βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην πόλη μας, ο 30χρονος Σκοπιανός μεσοεπιθετικός Ολιβερ Πέεφ,  για την απόκτηση του οποίου απομένουν μόνο τα διαδικαστικά.

Ο Πέεφ φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Ιωνικού με επιτυχία, ενώ αγωνίσθηκε στον Αγροτικό Αστέρα, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Πιερικό, στον Κισσαμικό  και μάλιστα αφήνοντας καλές εντυπώσεις στις περισσότερες από αυτές.

Στην χώρα του αγωνίσθηκε στη Βαρντάρ, στη Μέταλουργκ, στην Σκεντίγια, στην Μπόλουσπορ, αλλά και στην Εθνική Σκοπίων.

Ο Πέεφ επρόκειτο χθες βράδυ να συναντηθεί με τη διοίκηση για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ η απόκτηση του εθεωρείτο δεδομένη.

Ο «γηραιός» πάντως δεν θα μείνει μόνο στην απόκτηση των Σερτζίνιο και Πέεφ, αλλά θα συνεχίσει την ενίσχυση του