Στα Κοσκινού για την πρόκριση ο Ιάλυσος

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για τον Ιάλυσο.  Για τη 2η φάση της ζώνης Δωδεκανήσου οι «ερυθροκίτρινοι» πάνε στο γήπεδο Κοσκινού, ν’ αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ατρόμητων Ρόδου, έχοντας φυσικά στόχο τη νίκη-πρόκριση.

Το Κύπελλο είναι στους στόχους του Ιάλυσου κι ο Θανάσης Τερζής είναι αποφασισμένος να δώσει σήμερα χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που δεν παίζουν  συχνά στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής  αλλά και σε νέα παιδιά, προερχόμενα από την β΄ομάδα του Ιάλυσου, που διαθέτουν ταλέντο και είναι πολύ αξιόλογα.

Θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση τους και να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο μελλοντικά το ταλέντο τους. Είναι ένα ματς διαφορετικό από τ’ άλλα, για το οποίο ο Θανάσης Τερζής έχει καταστρώσει τα πλάνα του.

Διαιτητές στο παιχνίδι του γηπέδου Κοσκινού, θα είναι οι κ.κ. Καραγιάννης, Μάχλης Ν., και Τσιβίτης ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Λάμπρου.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ ο κόουτς του Ιάλυσου έχει στο πρόγραμμα του προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και θα δώσει άδεια στους παίκτες του μετά την τελευταία προπόνηση, για να τους περιμένει μετά τα Χριστούγεννα σε αυτές.

Στον μεταγραφικό τομέα τονίσθηκε και χθες πώς γίνονται επαφές, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα το ιδιαίτερο.