«Διαζύγιο» με Στεφανάκη κι άφιξη Ποζατζίδη στην Κατταβιά

Σημαντικές οι εξελίξεις για την Κατταβιά στο μεταγραφικό πεδίο, ειδικά μετά το ξαφνικό… διαζύγιο με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν μάλιστα την παρακάτω ανακοίνωση όταν οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας:

«Το Δ.Σ της Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Στεφανάκη. Τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ό, τι καλύτερο στο υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.»

Από κει και πέρα, φαίνεται πως η ομάδα του Μανώλη Φραντζή ενισχύει περισσότερο το κέντρο της με την απόκτηση, βάσει πληροφοριών, του Στέλιου Ποζατζίδη δεδομένου του ότι επισήμως πια αποτελεί παρελθόν για τον ΑΕΡΑ.

Από κει και πέρα, το σημερινό ραντεβού του Γιώργου Σαλαμαστράκη με τη διοίκηση θα κρίνει αν θα παραμείνει και το υπόλοιπο της σεζόν εκεί, αλλά το πιθανότερο είναι πως, ο έμπειρος αμυντικός θ’ αποχωρήσει, γι’ αυτό ήδη είναι στα… σκαριά κι άλλες μεταγραφές.

Στο θέμα της προετοιμασίας κατά τη διακοπή των εορτών, αύριο στις 17.00 θα γίνει φιλικό με τον Πολύστρατο στο Κορακόνερο κι αναζητείται αντίπαλος γι’ άλλο ένα το Σάββατο. Εν συνεχεία οι παίκτες θα πάρουν το ρεπό τους και θα μπουν στις προπονήσεις πάλι στις 27 Δεκεμβρίου.