Προχωρά η κατασκευή  προπονητηρίου στο Κορακόνερο

Στην τελική φάση του βρίσκεται το έργο κατασκευής νέου κλωβού ρίψεων για τη σφύρα και το δίσκο στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Αυτές ξεκίνησαν από την περασμένη βδομάδα, όταν κι επιστρώθηκε κοντά στα γήπεδα του τένις ένας χώρος γεμάτος μπάζα έως τότε ώστε να κατασκευαστεί κατ’ αρχάς η βαλβίδα κι εν συνεχεία να τοποθετηθούν οι πάσσαλοι γύρω της όπως και το συρματόπλεγμα  στον περιβάλλοντα χώρο για λόγους ασφαλείας. 

Ήδη έχει τσιμεντωθεί λοιπόν το σημείο εκείνο με την παράλληλη τοποθέτηση της κυλινδρικής βαλβίδας και θ’ ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες όποιες άλλες εργασίες απαιτούνται.

Βασικά, οι κύλινδροι του πλέγματος υπάρχουν, κάτι που σημαίνει ότι το έργο δεν θα κωλύσει, ενώ σκέψη των ανθρώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου είναι να γίνει σπορά χλοοτάπητα, για να γίνονται εκτός από προπονήσεις, και αγώνες εκεί. 

Ο λόγος μεταφοράς του κλωβού, ο οποίος τώρα βρίσκεται στην εκκίνηση των 100μ. του σταδίου, είναι για να υπάρξει …αποσυμφόρηση εκεί και κυρίως να μην κινδυνεύουν οι αθλούμενοι από τις ρίψεις σφύρας και δίσκου κατά τις προπονήσεις τις απογευματινές ώρες. 

Η «Ροδιακή» επισκέφτηκε το χώρο χθες και παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από την αρχική φάση του έργου ως ένα βήμα ακόμα, προκειμένου ο στίβος να πάρει την αρμόζουσα σ’ αυτόν θέση στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.