Κράτησαν το απόλυτο οι νεανίδες της Τελχινίδας

Ήταν ξεκάθαρο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πώς οι νεανίδες της Τελχινίδας στο βόλεϊ, θα ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου  της Κατηγορίας.

Αυτό φάνηκε και στο ματς της Τρίτης, στο οποίο κέρδισαν τις αντίπαλες του «Ροδίων Αθλησις» με 3-0 σετ. 

Αυτό συνέβη μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Οι αθλήτριες της Τελχινίδας επικράτησαν εύκολα των αντιπάλων τους  και πέτυχαν  την έβδομη νίκη τους σε επτά αγώνες, διατηρώντας το απόλυτο.

Οι νικήτριες φάνηκαν επιβλητικές από την αρχή επικρατώντας εύκολα με 25-8 στο α΄ σετ, αλλά και η συνέχεια ήταν ανάλογη, με την Τελχινίδα ανώτερη και στα δυο σετ που ακολούθησαν (25-17 και 25-18)

Πιο αναλυτικά: 
Ροδίων Άθλησις - ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 74΄ (08-25 το α΄ σε 22΄, 17-25 το β΄ σε 22΄ και 18-25 το γ΄ σε 30΄)

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκος Χατζησταυρίδης και Καλλιόπη Πόγκα.

Οι ομάδες: 
Ροδίων Άθλησις (Βασίλης Προδρομίδης): Φ. Παπαβασιλείου (λ), Α. Ευθυμίου, Φ. Μάγκου, Ε. Σταυρούλη (λ),  Μ. Μέντου,  Ε. Μίγκου, Γ. Καμοιση, Ε. Διακολιού,  Χ. Νουρεδίν, Ε. Γεράκη και Χ. Σωτηρίου.
Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς - Κατερίνα Χειμωνέττου): Ντιλέκ Χουσεΐν, Φαμπιόλα Τερζίου, Ανθή Γκίκα, Κική Μυρωνίδου, Αριέτα Τερζίου, Κατερίνα Δεληγιώργη, Εύη Μανωλάκη (λ), Γιοζεφίνα Νταΐγια (λ), Ματίλντα Πέτσι, Πάολα Σουσάρι, Αλεξάνδρα Περγκίοκα, Σταυρούλα Καλιόζη, Εριέτα Μπατζία και Μιχαέλα Βογιατζή.

• Στην βαθμολογία προηγείται με 21β. σε 7 αγώνες η Τελχινίς και την ακολουθεί ο Διαγόρας, έχοντας 12β. σε ισάριθμους αγώνες.