Δυναμικά στις μεταγραφές ο Ακουσίλαος

Δυναμικά στο… κόλπο των μεταγραφών αυτής της περιόδου μπήκε ο Ακουσίλαος με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία.

Προχθές το βράδυ λοιπόν, συμφώνησε με τον Θωμά Σαρίκο, πρώην αμυντικό της Χάλκης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς και μπορεί πλέον, αφού έχει περάσει το απαιτούμενο διάστημα, να προσφέρει και πάλι αγωνιζόμενος. 

Πέραν αυτού, οι «πράσινοι» χθες απέκτησαν άλλον ένα ποδοσφαιριστή, τον μεσοεπιθετικό Μιχάλη Κώστα, μετά την παρουσία του σε Ευκλή και Απόλλωνα Απολλώνων, επιστρέφοντας ουσιαστικά στον σύλλογο που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας, σήμερα θα οριστικοποιηθεί αν το προγραμματισμένο φιλικό με τον Κλεάνθη στις Φάνες θα γίνει αύριο ή το Σάββατο, έχοντας ο προπονητής Κώστας Ζουρούδης προγραμματίσει άλλη μια αναμέτρηση ξανά εντός έδρας με την Ασπίδα Σαλάκου στις 30 Δεκεμβρίου.

Φυσικά μέσα στην περίοδο των εορτών πρόκειται να γίνουν οι απαραίτητες προπονήσεις ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη μετά τη διακοπή για την επίσημη πια συνάντηση με τον Ευαγόρα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.