Ιάλυσος: Πήρε την πρόκριση...  κέρδισε και τους νέους

Ήταν κυρίαρχος για ένα ημίχρονο ο Ιάλυσος στο γήπεδο Κοσκινού, αλλά παραλίγο στο β΄μέρος να πληρώσει την υπεροψία του αλλά και το γεγονός πώς έριξε ρυθμούς στην απόδοσή του. 

Η ομάδα του Θανάση Τερζή επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και προηγήθηκε με 4-0 όντας στο διάστημα 20-35΄, πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή των «ερυθροκίτρινων». Το α΄ μέρος τελείωσε 1-4 και στο τέλος οι παίκτες του Θανάση Τερζή επικράτησαν τελικά με 3-4  

Έριξαν τους ρυθμούς στο β΄μέρος εξαιτίας ίσως του 1-4 του α΄μέρους και οι Ατρόμητοι αντεπιτέθηκαν, με αποτέλεσμα στην λήξη του παιχνιδιού να έχουν μειώσει σε 3-4 που ήταν και το σκορ που έδωσε την νίκη πρόκριση στους παίκτες του Ιάλυσου. 

Οι νικητές ιδιαίτερα στο α΄μέρος κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα και προηγήθηκαν με 4-0 επί μιας ομάδας, που προσπάθησε να λειτουργήσει αμυντικά μπροστά στην ανωτερότητα του αντιπάλου και με αντεπιθέσεις να πετύχει κάτι καλό μπροστά στον Σπανό όπερ και εγένετο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4 στο β΄ημίχρονο και πολλοί ήσαν εκείνοι που πίστεψαν πώς αν είχε λίγο χρόνο ακόμα ίσως και να γινόταν μια μεγάλη έκπληξη. 

ΤΑ ΕΠΤΑ ΓΚΟΛ  ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 
23' Ο Σπάρταλης απέφυγε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Θαρρενάκη γράφοντας το 0-1.

28' Ωραίος συνδυασμός του Σπάρταλη με τον Βλάχο που  πλάσαρε για να σημειώσει έτσι το 0-2.

35' Ο Σπάρταλης κινήθηκε ωραία εκτός περιοχής και βλέποντας τον Θαρρενάκη εκτός εστίας, με όμορφη λόμπα τον νίκησε για να σημειώσει έτσι το 0-3.

37' Ο Σπάρταλης θα σουτάρει δυνατά, ο Θαρρενάκης θα αποκρούσει ασθενώς και ο επερχόμενος Βλάχος θα γράψει το 0-4.

40' Ο Φουντουραδάκης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Σπανό κι ο κ. Καραγιάννης το καταλόγισε. Το εκτέλεσε ο Τερζίου και πέτυχε το 1-4.

61' Μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Σπανού, ο Μαγιόγλου από κοντά  σημείωσε το  2-4.

89΄ Αντεπίθεση με ασιστ του  Τυπάλδου στον  Μαγιόγλου και πλασέ του τελευταίου για να γίνει έτσι το τελικό  3-4.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σπάρταλης, ενώ άρεσαν ακόμα οι νεαροί Αρέτογλου και Καραμανώλης. Από τους Ατρόμητους ξεχώρισαν ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο οι Δουκίσσης, Μαγιόγλου και Φλάγκος.  

Τον αγώνα διαιτήτευσαν χωρίς προβλήματα οι κ.κ. Καραγιάννης  Μάχλης και Τσιβίτης.

Οι ομάδες: 
Ατρόμητοι: Θαρρενάκης (46΄ Φουκαράς), Ταρατίτας, Φουντουραδάκης (65΄ Συμεωνίδης), Δουκίσσης, Τερζίου, Μαγιόγλου, Φλάγκος, Παραστατίδης, Κυρίτσης (46΄ Κασσανής), Καστρινάκης (80΄ Τυπάλδος), Γανωτάκης.
Ιάλυσος: Σπανός, Αρέτογλου, Καραμανώλης, Νικήτας, Σταυλάς, Δήμας( 68΄Ρεκλείτης), Μαντικός, Αζεμάϊ (77΄Λιαμής) Σπάρταλης (83΄Μωυσακος), Βλάχος (80΄Μάκρας), Μπεγκλεντζής.