Αλλαγές έρχονται στον Ηρακλή Μαριτσών

Για γενναία αναδιάρθρωση στο ρόστερ προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αποχωρήσεις θα φτάσουν ίσως και τις πέντε και τα κενά θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου, με τρόπο που όχι μόνο δεν θα ανατρέψει τις ισορροπίες της ομάδας, αλλά θα την ενισχύσει ουσιαστικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.  

Μεταξύ των παικτών που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν φέρονται να βρίσκονται οι Μιχάλης Λυριστής και Θεόδωρος Λυριστής. 

Κατά τα άλλα, χθες οι «ροπαλοφόροι» ξεκουράστηκαν, σήμερα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και αύριο θα κλείσουν τον κύκλο των προπονήσεων με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Δαμάγητο, που θα ξεκινήσει στις 3:45 το απόγευμα στα Μαριτσά. 

Μεγάλη χοροεσπερίδα 
Με τον γνωστό καλλιτέχνη Μηνά Λεντή και το μουσικό σχήμα του θα διασκεδάσουν, το ερχόμενο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο των Μαριτσών, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή, στο πλαίσιο της μεγάλης εορταστικής χοροεσπερίδας που διοργανώνουν.  

Οι «ροπαλοφόροι» περιμένουν στην παρέα τους όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου προκειμένου να χαρούν μία όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι. Η τιμή εισόδου καθορίστηκε στα 5 ευρώ.