Εισιτήρια για το Κολοσσός - Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν και γίνονται ανάρπαστα!

Στη διάθεση των φίλων του μπάσκετ θα βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του σπουδαίου παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Κολοσσό H Hotels και τον Παναθηναϊκό Superfoods, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο Βενετόκλειο.

Όπως ανακοίνωσε η «θαλασσί» ΚΑΕ, η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 20 ευρώ, 10 ευρώ θα πληρώσουν τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών και 15 ευρώ τα παιδιά ηλικίας από 10 έως 14 ετών.  Ταυτόχρονα, διευκρινίζεται πως η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία του συλλόγου και υπογραμμίζεται πως ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζεται δε, πως απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτεί ένας φίλαθλος το εισιτήριό του είναι να δηλώσει το ΑΜΚΑ του και να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητά του, ή το διαβατήριό του (άδεια παραμονής οι αλλοδαποί).

  Με δεδομένο πως το Βενετόκλειο αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο, οι άνθρωποι της ΚΑΕ καλούν τους φίλους του μπάσκετ να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τους νταμπλούχους.

Οι τρόποι αγοράς

  * Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132, Ρόδος, τηλέφωνο 2241022261,   

info@kolossosbc.gr) τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 12:00 – 15:00

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00

* Οnline από το viva.gr. Σε περίπτωση που ένας φίλαθλος δεν μπορεί να εκτυπώσει το PDF εισιτήριό του, μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της ΚΑΕ, ή να εξυπηρετηθεί από το εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά του.

* Αν περισσέψουν «μαγικά χαρτάκια», θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Βενετόκλειου, το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι.

Κάλεσμα στον κόσμο

Με τυπική και μάλλον αχρείαστη  μοιάζει η έκκληση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στο φίλαθλο κοινό να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η μέχρι σήμερα έξοχη παρουσία των «θαλασσί» του Άρη Λυκογιάννη, σε συνδυασμό με το «βαρύ» όνομα του αντιπάλου,  είναι από μόνα τους αρκετά για να «υποσχεθούν» πως στις 3:30 το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο Βενετόκλειο δεν θα πέφτει «καρφίτσα».

Επιστροφή στο παρκέ

 Γεμάτοι δυνάμεις μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης και θετική ενέργεια, την οποία έφεραν μαζί τους από την Πάτρα και το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα μπουν σήμερα στο παρκέ του Βενετόκλειου οι παίκτες του Κολοσσού, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ ελπίζει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καλωσορίσει τον πλέι μέικερ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Πρόστραν.