«Χαλαρός» στις μεταγραφές ο Διαγόρας Βατίου

 Χωρίς πίεση και ιδιαίτερη «πρεμούρα» προσεγγίζουν ο Γιάννης Καμπούρης και οι παράγοντες του Διαγόρα Βατίου το άνοιγμα, στις αρχές Ιανουαρίου, της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως έλεγε χθες το τεχνικός των «κυανέρυθρων», προσθήκη θα γίνει μόνο εφόσον προκύψει κάποια εξαιρετική ευκαιρία, που θα αναφέρεται σε ικανό να βοηθήσει άμεσα ποδοσφαιριστή.

Αν δεν βρεθεί στο δρόμο τους, οι Βατενοί δεν θα… «σκάσουν» και θα συνεχίσουν ως έχουν, καθώς ο Γιάννης Καμπούρης εμπιστεύεται το ρόστερ του, είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του και πιστεύει στη βελτίωσή της.

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν σήμερα για τελευταία φορά πριν από τις γιορτές και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την επόμενη Τετάρτη. Στη διάθεση του Γιάννη Καμπούρη δεν θα βρίσκονται οι Βασιλειάδης, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος και Πουλάι, που θα περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων μακριά από τη Ρόδο, καθώς και οι τραυματίες Έλληνας, Λάμπρος Ζωάννου, Χαρτοφύλλης και Μοσχής. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στους τελευταίους το χρόνο να αποθεραπευτούν πλήρως και εκτός απροόπτου, η πρώτη αγωνιστική του 2018 θα βρει το Διαγόρα πλήρη.