Το μπάσκετ είναι αγάπη, χαρά και δημιουργία!

Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο και γεμάτοι όμορφα συναισθήματα έφυγαν χθες από το Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο τόσο οι αθλητές που αγωνίστηκαν, όσο και οι εκατοντάδες μαθητές που παρακολούθησαν το τουρνουά μπάσκετ, το οποίο διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ρόδου με τη συμμετοχή της ομάδας των δικών του παιδιών, του Κολοσσού H Hotels, καθώς και των ομάδων που συγκρότησαν το 1ο Λύκειο Ρόδου, το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου και το Λύκειο Αφάντου.

 Οι αθλητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κατέβηκαν στο παρκέ υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους και διευθυντή της μίας εκ των δύο δομών του κ. Αποστόλη Στεφανή, παίζοντας στο κάθε δεκάλεπτο των αγώνων και μ’ ένα διαφορετικό λύκειο, για να συγκροτήσουν στο τέλος μία κοινή ομάδα με τους άσσους του Κολοσσού και να αντιμετωπίσουν τη μικτή των τριών λυκείων.

Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ωραίους αγώνες, δεν σταμάτησαν στιγμή να παροτρύνουν τις ομάδες, ενώ με ενθουσιασμό παρακολούθησαν τα δρώμενα στο παρκέ τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα οποία συνόδευε στην εξέδρα ο κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

Η χαρά που πήραν από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, πλάι στους αθλητές του Κολοσσού και τους μαθητές των Λυκείων, δύσκολα περιγράφεται με λόγια, όλα το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα και ήδη ανυπομονούν για την επόμενη φορά.

Σκοπός εκδηλώσεων όπως η χθεσινή είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, η ψυχαγωγία τους και η διασκέδασή τους, ο πρόεδρός του κ. Σωτήρης Πετράκης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση τις θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικές και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

 Η διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον γιατρό Σάββα Καλαθενό που βρέθηκε δίπλα στα παιδιά, στον πρόεδρο των κριτών του μπάσκετ Γιώργο Κατσικανταή, στους διαιτητές των αγώνων και σε όλους εκείνους που έδωσαν το παρών και στήριξαν τη εκδήλωση.

Ένα μεγάλο «μπράβο» ασφαλώς και απευθύνεται στους ανθρώπους του Κολοσσού H Hotels, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ενθουσιασμό το τουρνουά.

Οι αθλητές του, τους οποίους συνόδευε ο βοηθός προπονητή κ. Στάθης Νερατζάκης και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης, χάρηκαν το παιχνίδι και το διασκέδασαν, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που πέρασαν στην παρέα των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τον μαθητών των λυκείων.