Απορρίφθηκε  η ένσταση του Ιάλυσου

Η υπόθεση της ένστασης δεν είχε καλή εξέλιξη για τον Ιάλυσο. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με χθεσινή της απόφαση, έδιωξε την αρχική αισιοδοξία που υπήρχε και δεν έκανε αποδεκτή την ένσταση του Ιάλυσου κατά του κύρους του αγώνα στον Ασπρόπυργο, με την αιτιολογία πώς δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η απόφαση πάρθηκε μετά τις καταθέσεις και του διαιτητή του αγώνα, αλλά και του ίδιου του γιατρού ο οποίος είχε οριστεί από την τοπική Ένωση, ενώ η πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε χθες την απόφασή της.

Πιο συγκεκριμένα:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Ενστάσεων  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την  εξής απόφαση: Απέρριψε την από 13.11.2017 ένσταση του αθλητικού σωματείου ΓΑΣ Ιάλυσος σε βάρος του αθλητικού σωματείου Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου».

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΦΕΣΗ
Η διοίκηση του Ιάλυσου, ωστόσο κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης στην επιτροπή εφέσεων, η οποία θα εκδικαστεί μετά τις γιορτές.

Στα αξιοσημείωτα πάντως, περνάει και το γεγονός πώς υπάρχει προηγούμενο δεδικασμένο σε ότι αφορά την έφεση. Όπως έγινε γνωστό, η Νίκη Βόλου ήταν η ομάδα που στο παρελθόν έχει κερδίσει αυτού του είδους την έφεση, παρά το γεγονός πώς είχε εκδοθεί η ίδια απόφαση με τον Ιάλυσο από την επιτροπή ενστάσεων.

Ο Ιάλυσος κρατάει πλέον στάση αναμονής και σχεδιάζει μεταγραφικά από δω και πέρα χωρίς αυτούς τους βαθμούς, ευρισκόμενος πίσω 8β. από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται η Προοδευτική.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ…ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Στο μεταξύ οι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά και χθες και το ίδιο θα κάνουν και σήμερα το πρωί. Αμέσως μετά θα δεχθούν τις ευχές της Διοίκησης και θα φύγουν για να περάσουν τις διακοπές τους με τις οικογένειες τους. Θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.