Διαγόρας: Μένει η άδεια παραμονής του Πέεφ

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα τίποτα από την πλευρά του Διαγόρα σε ότι αφορά την απόκτηση του 30χρονου Σκοπιανού Ολιβερ Πέεφ. Είναι ήδη γνωστό, πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και πολλές μέρες στο οικονομικό.

Η Διοίκηση του «γηραιού» πάντως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θέλει να φροντίσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έγγραφα της άδειας παραμονής  του παίκτη στην Ελλάδα κι αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η μεταγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και κατά συνέπεια δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο Πέεφ πάντως θεωρείται «κλειστός» και αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη μετά τον Σερτζίνιο.
Η Διοίκηση της ομάδας  ωστόσο σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, εξακολουθεί να μελετά τις λεπτομέρειες  περίπτωσης απόκτησης παικτών, που της έχουν προταθεί και τους οποίους φυσικά γνωρίζει και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης.

Πέραν των δυο αποκτηθέντων μέχρι χθες, δεν υπήρξε καμία άλλη περίπτωση που να ενδιαφέρει έντονα την Διοίκηση, αλλά και την τεχνική ηγεσία.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΥΓΚΟ
Όπως έγινε γνωστό χθες, παρελθόν αποτελεί από το Διαγόρα ο 22χρονος Ούγκο Πινέϊρο. Ο ποδοσφαιριστής λύνει τη συνεργασία του, όχι γιατί δεν διαθέτει τις τεχνικές αρετές που απαιτούνται, αλλά γιατί δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό για την περίοδο που ακολουθεί  του Νίκου Παντέλη, εξαιτίας αδυναμίας προσαρμογής και στον σύλλογο αλλά και στις απαιτήσεις στη Γ΄ Εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής μέσω του μάνατζερ του, αναζητεί ήδη την επόμενη ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

• Οι παίκτες του Διαγόρα έφυγαν από χθες για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους και θα επιστρέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, καθώς το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, αλλά κι οι στόχοι που έχουν τεθεί…ισχύουν ακόμη!