Γιορτή στον δήμο Ρόδου για  τους δημοσιογράφους

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, χθες δέχθηκε τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου, σε μία μικρή αλλά “ζεστή” γιορτή για ν’ ανταλλάξουν ευχές  στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Εκτός από τον ίδιο τον «οικοδεσπότη», παρέστησαν και αρκετά μέλη της Δημοτικής Αρχής και του δημοτικού συμβουλίου, όπως οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Άννα Ζωάννου και Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη, οι κ.κ. Μιχάλης Παλαιολόγου και Αντώνης Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιώργος Κακούλης, ο Γραμματέας του δ.σ. κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο δ.σ. κα Ελπίδα Ατσίδη, συνεργάτες του Δημάρχου κ.α.

Στην πρόσκληση του Δημάρχου ανταποκρίθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για μία ευχάριστη ανάπαυλα στο μέσον της ημέρας, ενώ ο Δήμαρχος υποδεχόταν άπαντες και κανένας…δεν γλύτωνε από τα πειράγματά του. Η εκδήλωση κράτησε αρκετή ώρα, συνοδευόμενη από γλυκίσματα, κρασί, αφεψήματα και με χριστουγεννιάτικες μπαλάντες να ακούγονται στο βάθος ενώ τα κλικ του φωτογραφικού φακού αποτύπωναν “πηγαδάκια” και ενσταντανέ.

Ούτως ή άλλως, και το Δημαρχείο αυτές τις ημέρες κινείται στους ρυθμούς των Χριστουγέννων ενώ σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου όπως και την επόμενη Παρασκευή, ο Δήμαρχος δέχεται στο Μέγαρο Συλλόγους και φορείς που θέλουν να του ευχηθούν και να του…ψάλουν τα κάλαντα. Και του χρόνου!