Παρελθόν ο Χωρίτης, περιμένουν τον Αζίζ στον Διγενή

Χωρίς τον Χρήστο Χωρίτη θα συνεχίσει ο Διγενής την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Κοσκινιάτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, χωρίς πάντως να «καίγονται» για την κάλυψη του κενού.

Στη μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου θα μπουν με διερευνητική διάθεση, «χτυπώντας» μόνο στην περίπτωση που θα βρεθεί στο δρόμο τους κάποια αξιόλογη περίπτωση έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, ως «μεταγραφή» υπολογίζουν την επικείμενη επιστροφή του Αζίζ Κουλιμπαλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του (απουσιάζει από το ξεκίνημα της χρονιάς), άρχισε να τρέχει και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, στην αρχή του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Κατά τα άλλα, φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Διγενής σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στα Κοσκινού, όπου θα υποδεχθεί τον Πολύστρατο. Θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό, με τον προπονητή  Σάσα Γιόνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη.