Κοντά στο όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου η Σπανουδάκη

Σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στίβου των Βαλκανίων βρέθηκε το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη για προετοιμασία, μετά από προσωπικές ενέργειες του ίδιου, εκμεταλλευόμενος τις καλές του σχέσεις με τους ανθρώπους της σερβικής ομοσπονδίας στίβου.

Ο Βογιατζάκης ταξίδεψε στο Βελιγράδι με τις πρώην αθλήτριες του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου που ανήκουν τώρα  στον ΓΣ Ηλιούπολης Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλάνα Μπερν, όπως επίσης τους Γιάννη Βοσκόπουλο και Αντρέα Χριστοφόρου για το βασικό μέρος της προετοιμασίας ενόψει του κλειστού στίβου.

Με το όριο για το παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ στον κλειστό να είναι 7.30 για τα 60μ., η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι μεταξύ των υποψηφίων για να κλείσουν μία θέση στην Εθνική ομάδα καθώς το 2017 είχε τρέξει σε αυτό το χρόνο (7.30) κερδίζοντας τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του Βελιγραδίου.

Φέτος ο πήχυς για ολόκληρο το γκρουπ έχει ανέβει ψηλότερα και όπως τόνισε στο Sportsfeed ο Κώστας Βογιατζάκης «είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία και θέλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω τους φίλους μας στη Σερβία που φρόντισαν να κάνουμε τις προπονήσεις μας σε άριστες συνθήκες».

Πηγή: sportsfeed.gr

 
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (δεύτερη από δεξιά) με την Αλάνα Μπερν και τους Γιάννη Βοσκόπουλο και Ανδρέα Χριστοφόρου