Παίρνει Μαριά και Θωνιάτη ο ΔΙ.ΑΣ

Στην Κω ο ΔΙ.ΑΣ. είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου, με τους Διοικούντες και την τεχνική ηγεσία του να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να δυναμώσουν κι άλλο την ομάδα.

Ο ΔΙ.ΑΣ είναι αυτή τη στιγμή επτά βαθμούς πίσω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ήδη ξεκινήσει μεταγραφική ενίσχυση μέσα στην περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα με συγκεκριμένους στόχους.

Πιο συγκεκριμένα:
Πρέπει να θεωρείται πώς επέστρεψε ήδη στην ομάδα ο Ματθαίος Θωνιάτης,  του οποίου η απώλεια πέρυσι το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρο πώς ηταν καθοριστική για την οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προπονείται ήδη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μανούσογλου  εδώ και αρκετό καιρό και η επιστροφή του χαροποιεί πολύ τους Διοικούντες και τον κόουτς της ομάδας που γνωρίζει καλά τον παίκτη.

Με την ομάδα προπονείται επίσης κι ένας άλλος παίκτης που γνωρίζει καλά ο Μανούσογλου, καθώς συνεργάσθηκαν στο Δίκαιο.

Πρόκειται για τον Κέβιν Χιούσι, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα της Εύβοιας. Η περίπτωση του εξετάζεται και αυτή από την Διοίκηση  του ΔΙ.ΑΣ.

Ο μεγάλος στόχος του ΔΙ.Α εξακολουθεί να είναι ο Κυριάκος Μαριάς. Ο 32χρονος αμυντικός βρέθηκε στην Κω και συζήτησε με τη Διοίκηση και τα βρήκε σε όλα. Εκείνο που μένει, είναι να δοθεί το ΟΚ από τον Κλεάνθη στον οποίο ανήκει. Η ομάδα του Παραδεισίου πάντως ,σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αξιώνει ένα μικρό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Στον αντίποδα όλων αυτών των κινήσεων σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αποχωρούν από τον ΔΙ.ΑΣ οι  Αγκρον Γκεστένια  και Γιώργος Αρκούδας.

Έτοιμος να μετακομίσει από το Παραδείσι στην Κω ο Κυριάκος Μαριάς (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)