Ενίσχυση σε επίθεση και άμυνα για τον Διαγόρα

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα βρίσκονται ήδη σε διακοπές. Έφυγαν για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν στις 27 του μήνα, προκειμένου να προετοιμαστούν και να μπουν αγωνιστικά κατά τον καλύτερο τρόπο στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα περίοδο.

Το ξεκίνημα των υποχρεώσεων φέρνει στο νησί μας, μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για το Λουτράκι, που διαθέτει μια από τις πιο δυνατές ομάδες του 6ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
 
Μέχρι να έρθει αυτή η συνάντηση, ο Διαγόρας  θέλει να ενισχυθεί σε ότι αφορά το ρόστερ του. Ήδη βέβαια αποκτήθηκαν οι Σερτζίνιο και Πέεφ. Για τον τελευταίο βέβαια, απομένουν τα διαδικαστικά, τα οποία περισσότερο και όπως έγινε γνωστό  αφορούν την άδεια παραμονής,  μιας και στο οικονομικό είναι όλα εντάξει.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματάει εκεί. Ο «γηραιός» αναζητεί φορ με τις ίδιες δυνατότητες ή και καλύτερο από τον Αντώνη Γιόνδη ο οποίος αναμένεται μετά τον τραυματισμό του να μπει σε κανονικούς ρυθμούς σε ένα μήνα περίπου.

Παράλληλα ψάχνει κι ένα στόπερ ικανό να βοηθήσει από δω και πέρα το Διαγόρα, στην προσπάθεια που θα γίνει από αυτό το ματς για να ανεβεί ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά και να διεκδικήσει την πρώτη θέση και τον τίτλο.