«Πληγώθηκε», πείσμωσε και ετοιμάζει αντεπίθεση η Αναγέννηση Έμπωνας

Αποφασισμένοι να «απαντήσουν» στις απανωτές ατυχίες, ενισχύοντας την ομάδα τους με τρόπο που θα της επιτρέψει να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στη Β’ κατηγορία, εμφανίζονται η διοίκηση της Αναγέννησης και ο προπονητής της Φιλήμονας Μιχαλάκης.

 Οι τελευταίες εβδομάδες έχουν εξελιχθεί για τους Εμπωνιάτες απροσδόκητα άσχημα, καθώς έχασαν με τραυματισμό αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές και το πλήρωσαν με απώλεια βαθμών.

 Ο Μιχάλης Χατζηπαυλής θα περάσει μέσα στον Ιανουάριο την πόρτα του χειρουργείου, αφού οι φόβοι για ολική ρήξη χιαστών επιβεβαιώθηκαν, το νυστέρι δεν γλιτώνει ούτε ο Παναγιώτης Τσαγγαράκης, ο οποίος υπέστη στο παιχνίδι με τον Αλθαιμένη κάταγμα στην ωμοπλάτη, στο ματς με τον Ατρόμητο Διμυλιάς χτύπησε στον αστράγαλο, από κλωτσιά που δέχθηκε, ο Πανορμίτης Χατζηθεοδωράκης που προσπαθεί να προλάβει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για το ίδιο παλεύει και ο Δημήτρης Βαρέλης (έχει πρόβλημα πίσω από το γόνατο), ο Παναγιώτης Χατζηγιαννάκης υποφέρει από οστικό οίδημα στο γόνατο και θα λείψει άλλες έξι εβδομάδες, ενώ τραυματίας είναι και ο δεύτερος τερματοφύλακας Κώστας Κωνσταντάκης.

 Η διοίκηση, η οποία θα σταθεί στο πλευρό των τραυματιών και θα τους βοηθήσει να επανέλθουν, θα επαναφέρει τις ισορροπίες αποκτώντας λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές, χωρίς να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία πάνω στην οποία δόμησε τη φετινή ομάδα.

Τα νέα παιδιά της θα συνεχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες να εξελιχθούν, ενώ ο Φιλήμοντας Μιχαλάκης θα επιμένει να απαιτεί από την ομάδα να διεκδικεί τα θετικά αποτελέσματα μέσα από το καλό, το σωστό και το οργανωμένο ποδόσφαιρο.
Εν ολίγοις, να μείνει μακριά από τις «κακές συνήθειες» της κατηγορίας και από πρακτικές «παλαιάς κοπής».

Οι Εμπωνιάτες επιχειρούν φέτος  ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θέλουν να στηρίξουν σε αρχές και στο ευ αγωνίζεσθαι και όπως διαμηνύουν, στη δική τους λογική ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Θέλουν δε το τελευταίο να γίνει απόλυτα σεβαστό απ’ όλους όσοι συμμετέχουν στο γίγνεσθαι του φετινού πρωταθλήματος.