Παρελθόν από τον Ιάλυσο ο Γιδόπουλος

Προπονήθηκαν κι έφυγαν για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις μέρες των Χριστουγέννων, οι  παίκτες του Ιάλυσου. Μάλιστα ο ένας από αυτούς δεν πρόκειται να επιστρέψει, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθροκίτρινους» και πήρε μεταγραφή σε ομάδα  ανώτερης Κατηγορίας.

Ο λόγος για τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο, ο οποίος διαθέτει πλούσια προσόντα, αλλά τον κέρδισε κάτω από τα γκολπόστ ο Ανδρούτσος, ο οποίος διαθέτει περισσότερη εμπειρία.

Ο Γιδόπουλος μάλιστα αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο, ανακοινώθηκε προχθές από την ομάδα των Τρικάλων, η οποία αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Ιάλυσος θα αναζητήσει στην μεταγραφική περίοδο τερματοφύλακα με τις ίδιες ικανότητες, για να μην αφήσει μόνο του τον Ανδρούτσο με τον νεαρό Σπανό.  

Οι διοικούντες  πάντως, αναζητούν παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, το οποίο δεν είναι μεγάλο αυτή τη στιγμή και σαφέστατα δεν αρκεί για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Παράλληλα ο Θανάσης Τερζής, θα έχει αν ενισχυθεί η ομάδα περισσότερες επιλογές  και φυσικά θα μπορέσει να διαφοροποιήσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.