Ηρεμία λόγω Χριστουγέννων στο «γηραιό»

Στον Διαγόρα το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στις…διακοπές. Οι παίκτες αλλά και ο προπονητής της ομάδας έφυγαν για να περάσουν τις Άγιες Μέρες με τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου. 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε και ο Ολιβερ Πέεφ, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία. Πρέπει να σημειωθεί, πώς ο ποδοσφαιριστής μετά τον Ιωνικό αγωνίσθηκε για λίγο σε ομάδα της χώρας  του και όπως τονίσθηκε, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, απαιτείται μια διαδικασία προκειμένου να εκδοθούν τα σχετικά έγγραφα και να κατατεθούν στην Ομοσπονδία.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις μέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κι ο Ρούνιτς, ενώ στην Αθήνα κοντά στην οικογένεια του βρίσκεται ο Νίκος Παντέλης.

Ο κόουτς του “γηραιού” βρίσκεται πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τη Διοίκηση του Διαγόρα, κάνοντας επαφές για παίκτες που τον ενδιαφέρουν και φυσικά θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα, στην προσπάθεια της να φτάσει στην επίτευξη  του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Οι  απώλειες δεν έχουν τρομάξει κανένα κι ο Διαγόρας με την κατάλληλη ενίσχυση, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στο τέλος. Χρειάζεται όμως στον τομέα τον μεταγραφικό λεπτομερής εξέταση, προκειμένου να μην γίνουν λάθη και όσοι έρθουν να προσφέρουν προς αυτή την κατεύθυνση.  Χθες πάντως και επίσημα ο Διαγόρας έκανε τις επαφές του με όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές, δίνοντας τις δικές του ευχές και για τα Χριστούγεννα και για την Πρωτοχρονιά που ακολουθεί.