Ενίσχυση στα άκρα  της άμυνας

Ο Φοίβος είναι σε διακοπές Χριστουγέννων ήδη και την Παρασκευή το βράδυ, γιόρτασε στην ετήσια χοροεσπερίδα του που έγινε στο BLUE COAST της Κρεμαστής. Οι κυανοκίτρινοι  με αυτό που ασχολούνται στην παρούσα φάση στον αγωνιστικό τομέα, είναι το πώς θα ενισχύσουν την ομάδα και το ρόστερ της εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  Blue Star ferries .

Ο πρώτος λόγος δίδεται πλέον στα «φτερά» της άμυνας ,πού υπάρχουν απώλειες.
-Τραυματίσθηκε και θα κάνει αρκετό καιρό να επανέλθει ο Σωκράτης Ορφανίδης παίκτης που κάλυπτε όλη την αριστερή πλευρά και μάλιστα με επιτυχία.
-Αποχώρησε από την ομάδα και μετακόμισε στην Αγγλία για επαγγελματικούς λόγους ο Νίκος Ταφάνι που ήξερε καλά το παιχνίδι της δεξιάς πλευράς.

Αυτές οι δυο περιπτώσεις, αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία και τους Διοικούντες  να στραφούν σε αναζήτηση παικτών, που να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας ,τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου , καθώς ο Φοίβος είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ,πώς δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας, το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη που να κάνει την διαφορά και να συγκεντρώνει  τις προϋποθέσεις να βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της προς τον στόχο. Ολα αυτά φυσικά θα τεθούν επί τάπητος μετά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο τραυματισμός του Σωκράτη Ορφανίδη επιβάλλει την απόκτηση αντικαταστάτη στην αριστερή πλευρά (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο τραυματισμός του Σωκράτη Ορφανίδη επιβάλλει την απόκτηση αντικαταστάτη στην αριστερή πλευρά (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)