Έκλεισε τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο

Σημαντική νίκη σημείωσε μέσα στο Μαρκόπουλο το «Ροδίων Αθλησις» στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α2  βόλεϊ των ανδρών. Νίκησε την ομώνυμη τοπική ομάδα με 3-1 σετ και έκλεισε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα του.

Οι παίκτες του «Ροδίων» έκαναν αυτό που έπρεπε στο παρκέ, επιδεικνύοντας σοβαρότητα αλλά και αποφασιστικότητα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα . Ήσαν πολύ καλοί αμυντικά αλλά και επιθετικά και κέρδισαν δίκαια ένα αξιόμαχο αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς στο α΄ σετ δεν ξεκίνησαν καλά. Βρέθηκαν μάλιστα να χάνουν από ένα αξιόμαχο αντίπαλο με 20-13 και με 23-20, αλλά στο τέλος ήσαν εκείνοι που πανηγύρισαν, καθώς με ένα σερί 5-0 κέρδισαν το σετ με 23-25
Το β΄ σετ ανήκει στο Μαρκόπουλο που αντέδρασε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με καλό μπλοκ, αλλά και με καλές άμυνες παίρνοντας  το σετ με 25-16.

Στα άλλα δυο σετ όμως, μίλησε η ψυχή του «Ροδίων». Οι παίκτες του παρά τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και την κόπωση που είναι δεδομένη,  πήραν το πιο καθοριστικό σετ του αγώνα που ήταν το γ΄. Κέρδισαν με 16-25 και πήραν την ψυχολογία που έπρεπε για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Συνεχίζοντας την καλή του εμφάνιση το «Ροδίων» στο δ΄ σετ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Μαρκόπουλο. Κέρδισε και το τελευταίο σετ με 20-25 και πανηγύρισε στο τέλος μια σπουδαία νίκη, που το κρατάει ψηλά βαθμολογικά και στέλνει τεχνική ηγεσία και παίκτες να κάνουν καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.
Αναλυτικά τα σετ: 23-25 σε 25΄ το α΄, 25-16 σε 24΄το β΄ 16-25 σε 20΄το γ΄ και 20-25 σε 22΄το δ΄.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Πρέντζας και Μαριδάκης.

Οι ομάδες:
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Λιάσκος Α., Μεθενίτης Ι., Δαραμάς Γ., Ζαγγανάς Κ., Λαμπρινός Ι., Γιαννόπουλος Γ., Αλεβιζάκης Σ., Φραγκιαδάκης Μ., Παπασιδέρης Δ., Οικονόμου Α., Καραγιώργος Χ., Γεωργίου Κ., Πίντσος Σ.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Μοσχούς Χ., Προδρομίδης Β., Κοκκολάκης Ε., Γκένωφ Ντ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.
Η Ροδίτικη ομάδα αναμενόταν χθες βράδυ στο νησί μας.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩ
Το άλλο μάτς επί Δωδεκανησιακού εδάφους για την Α2 των ανδρών στο βόλεϊ δεν έγινε τελικά.
 Όσο κι αν προσπάθησε η Δραπετσώνα να φύγει από την Αθήνα για την Κω και τον αγώνα της  με τις Αθλοπαιδιές , κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, καθώς δεν επέτρεπαν τις μετακινήσεις οι κακές καιρικές συνθήκες.
Η Πειραϊκή ομάδα θα προσκομίσει στην ΕΟΠΕ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο αγώνας αυτός θα επανοριστεί από την Ομοσπονδία μέσα στο 2018     

Ο πρόεδρος του «Ροδίων» Μάνος Νικολιδάκης πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες της ομάδας του
Ο πρόεδρος του «Ροδίων» Μάνος Νικολιδάκης πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες της ομάδας του