Ευχές και δώρα από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Τις ευχές τους προς όλο τον κόσμο στέλνει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με αφορμη τις εορτές των Χριστουγέννων. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, εύχονται σε όλο τον κόσμο, αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει. Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Το 2018 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία».

ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος πρόκειται να παραδώσει εορταστικά δώρα στους αθλητές της ομάδας της, όπως κάνει κάθε χρόνο. Τις επόμενες μέρες και σε μία από τις προγραμματισμένες προπονήσεις, τα μέλη της διοίκησης θα βρεθούν στο «Βενετόκλειο» για να ευχηθούν στους αθλητές και να τους παραδώσουν δώρα για την εορταστική περίοδο.