Επίδομα 100 ευρώ το μήνα, για αστυνομικούς της Δωδεκανήσου

Επίδομα 100 ευρώ το μήνα πρόκειται να πάρουν οι α στυνομικοί που ενίσχυσαν τις υπηρεσίες νομών στις οποίες υπήρξε εισροή μεταναστών και προσφύγων, μεταξύ αυτών και τα Δωδεκάνησα.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής: 

 

"Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις ΔΙ.ΜΕ.Τ. και ΔΙ.Α.Τ. της ΔΑΕΑ που ενίσχυσαν τις υπηρεσίες των Νομών Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσων και Σαμοθράκης από 1-1-2017 και μετά καθίστανται δικαιούχοι του επιδόματος της παραγράφου Ε του άρθρου 172 νου Ν. 4472/2017 (επίδομα παραμεθορίου) σύμφωνα με διαταγή που εστάλη στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Το ως άνω επίδομα ύψους εκατό (100) ευρώ μηνιαίως θα χορηγηθεί στους δικαιούχους αναλογικά με τις ημέρες που εκτέλεσαν υπηρεσία στις αστυνομικές Διευθύνσεις που δικαιολογεί την καταβολή του.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. επισκέφτηκε στις 21/12/2017 την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής όπου ενημερώθηκε ότι οι καταστάσεις με τους δικαιούχους έχουν ήδη αποσταλεί στις συναρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου στις επόμενες μισθοδοσίες να καταβληθεί το ποσό που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος.

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                   – Ο –

Πρόεδρος                                   Γεν. Γραμματέας

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                   ΡΗΓΑΣ Νικόλαος"