Προσφορά μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, ελαιολάδου και τροφίμων μακράς διαρκείας στο συσσίτιο της Ρόδου

Προσφορά μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, ελαιολάδου και τροφίμων μακράς διαρκείας στο συσσίτιο της Ρόδου

Προσφορά μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, ελαιολάδου και τροφίμων μακράς διαρκείας στο συσσίτιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 441 ΦΟΡΕΣ

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, Ιδιώτες, Σχολεία, Επιχειρήσεις και Σύλλογοι, τις ημέρες αυτές προσέφεραν μεγάλη ποσότητα κρέατος, ελαιολάδου καθώς και τροφίμων μακράς διαρκείας, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο Όμιλος INNER WHEEL Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή ενός πλήρους Χριστουγεννιάτικου Γεύματος για τους εξυπηρετούμενους του παραπάνω προγράμματος.

Αξιέπαινη επίσης ήταν η προσφορά ,του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Σγουρού, του 5ου Γυμνασίου Ρόδου , του 4ο Γενικού Λυκείου Ρόδου, των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία καθώς και του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΜΑΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ισραηλίτικης Κοινότητας Ρόδου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Συνεργασίας Οδηγών Ρόδου, της Φαρμακαποθήκης Γ. Φρόνα Α.Ε., της Σεπτής Συμβολικής Στοάς ΉΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2013, της Αυτόνομης Συμβολικής Στοάς ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2037, των Επιχειρήσεων Ποντικάκη, Α.Β. Βασιλόπουλος, Πατατεμπορική, Ν. Ορφανίδη, Ομέρ, Σαρρή Χασάν Νετζιάτ και Νιχάτ, Σαρρή Χασάν Γκιουλέρ, Καραμολέγκος Α.Ε. Μπαρμπαγιάννης Ανδρέας και Δημητρίου Βρούλη.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήριος Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Ιδρύματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες , για την σημαντική προσφορά τους.

Εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά ,Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο