Προσφορά μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, ελαιολάδου και τροφίμων μακράς διαρκείας στο συσσίτιο της Ρόδου

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, Ιδιώτες, Σχολεία, Επιχειρήσεις και Σύλλογοι, τις ημέρες αυτές προσέφεραν μεγάλη ποσότητα κρέατος, ελαιολάδου καθώς και τροφίμων μακράς διαρκείας, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Ο Όμιλος INNER WHEEL Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή ενός πλήρους Χριστουγεννιάτικου Γεύματος για τους εξυπηρετούμενους του παραπάνω προγράμματος.

Αξιέπαινη επίσης ήταν η προσφορά ,του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Σγουρού, του 5ου Γυμνασίου Ρόδου , του 4ο Γενικού Λυκείου Ρόδου, των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία καθώς και του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΜΑΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ισραηλίτικης Κοινότητας Ρόδου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Συνεργασίας Οδηγών Ρόδου, της Φαρμακαποθήκης Γ. Φρόνα Α.Ε., της Σεπτής Συμβολικής Στοάς ΉΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2013, της Αυτόνομης Συμβολικής Στοάς ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2037, των Επιχειρήσεων Ποντικάκη, Α.Β. Βασιλόπουλος, Πατατεμπορική, Ν. Ορφανίδη, Ομέρ, Σαρρή Χασάν Νετζιάτ και Νιχάτ, Σαρρή Χασάν Γκιουλέρ, Καραμολέγκος Α.Ε. Μπαρμπαγιάννης Ανδρέας και Δημητρίου Βρούλη.

 

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήριος Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Ιδρύματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες , για την σημαντική προσφορά τους.

Εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά ,Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.