Ιάλυσος: Τα Χριστούγεννα πέρασαν,  οι… προπονήσεις ήρθαν

Το τετραήμερο των Χριστουγέννων ήταν ότι έπρεπε για να ξεκουραστούν τεχνική ηγεσία και παίκτες  του Ιάλυσου και να επανέλθουν δριμύτεροι στις προπονήσεις, προκειμένου να μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς,  προετοιμαζόμενοι για το τέλος του πρώτου γύρου και κατ’ επέκταση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Από χθες  επανήλθαν στις προπονήσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί αυτές τις μέρες για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους.

Ο Θανάσης Τερζής με τον Γιάννη Κατσανίκα, έχουν ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα για τους παίκτες τους, ούτως  ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι στο ματς που τους επαναφέρει στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Το παιχνίδι αυτό σύμφωνα με το πρόγραμμα, έχει ορισθεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με τον Ιάλυσο να μετακομίζει στο Κιάτο για να συναντήσει τον εκεί τοπικό Πέλοπα. Δεν θα είναι ματς εύκολο, καθώς ο γηπεδούχος κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για ανεβεί βαθμολογικά και να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής στην Γ΄ Εθνική, ευρισκόμενος στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ασπρόπυργο και τον Ιωνικό.  Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι,  πώς κανένας από τους παίκτες δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τραυματισμό κι αυτό είναι ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία.

Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου  πάντως,  δεν υπάρχει καμία μεταγραφική εξέλιξη  μέχρι τώρα. Οι μεταγραφές όπως έγινε γνωστό, θα καθοριστούν από την απόφαση που θα βγει μετά την Πρωτοχρονιά από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία προσέφυγε ο Ιάλυσος κατά της απόφασης της επιτροπής ενστάσεων, που δικαίωσε σε πρώτη φάση τον Ασπρόπυργο.  Αν η Εφέσων δικαιώσει τον Ιάλυσο, τότε θα ακολουθήσει «μπαράζ» ενίσχυσης, προκειμένου να παρουσιαστεί πολύ δυνατότερος από ότι είναι ο «ερυθροκίτρινος» σύλλογος μιας και τα στάνταρ τα βαθμολογικά θα αλλάξουν.

Είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Θανάσης Τερζής κατά  την επιστροφή τους από την τεραήμερη άδεια (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Θανάσης Τερζής κατά την επιστροφή τους από την τεραήμερη άδεια (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)