Έλυσε τη συνεργασία του με τον Ράδο ο ΑΣΤΙΡ

Μετά από τέσσερις μήνες περίπου παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΣΤΙΡ, ο Ευθύμιος Ράδος αποτελεί παρελθόν, σύμφωνα και με τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση.

Ήδη γίνονται συζητήσεις με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, και μέσα στις επόμενες μέρες θ’ ανακοινωθεί επισήμως ποιος θα πάρει τη θέση του.

Η βοηθός του, Δήμητρα Λόγγου παραμένει στο πόστο της, για να προσφέρει όσο μπορεί προς την επίτευξη των στόχων, όπως έχουν τεθεί φέτος.

Η ομάδα από την Ιαλυσό με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες έχοντας στις 14 Ιανουαρίου ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Σάμο με τον Διαγόρα Ικαρίας. Ενδεχόμενη νίκη θα σημάνει κατά ένα μεγάλο βαθμό και εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής ώστε και τη νέα περίοδο οι παίκτριες να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, δεδομένης της απουσίας ευκαιριών έστω για φιλικά στην Ρόδο.

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ευθύμιο Ράδο  και τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της 4μηνης παρουσίας του στο πάγκο της ομάδας μας.
Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».