Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Νισύρου

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Νισύρου

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 26ης Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος.

Η συνάντηση διήρκεσε 45 λεπτά σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίσυρος και στην επίσκεψη του Προέδρου στη Νίσυρο την 7η του Μάρτη 2018. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδειξε ενδιαφέρον και προθυμία να στηρίξει το Δήμο Νισύρου στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και εστίασε περισσότερο στα θέματα που αφορούν την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στο νησί και το θέμα του λατομείου ελαφρόπετρας στο Γυαλί και ζήτησε από τον Δήμαρχο να τον ενημερώσει για την εξέλιξη αυτών των θεμάτων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και του ευχήθηκε δύναμη στο μεγάλο εθνικό έργο που επιτελεί.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικού λευκώματος της αρχιτεκτονικής της Νισύρου και την υπόσχεση πραγματοποίησης της επόμενης συνάντησης στη Νίσυρο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμαρχο της Νισύρου η συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα