Θα πάει στο Καστελλόριζο κολυμπώντας από την Ρόδο!

Έλληνας κολυμβητής θέλει να φθάσει στο Καστελλόριζο, ξεκινώντας από την Ρόδο! 

Πρόκειται για τον Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος προετοιμάζεται για την προσπάθεια αυτή, ήδη από τώρα. 
Προγραμματίζει να το πράξει τον προσεχή Σεπτέμβριο, και εφόσον το καταφέρει θα είναι από τις κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο.  Ήδη η ομάδα “Σύμπλευση” έχει ανακοινώσει ότι θα στηρίξει την προσπάθειά του.  Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής:

“Συμπλέουμε με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο για να φτάσει κολυμπώντας στο Καστελλόριζο!
Δίπλα στον Σπύρο Χρυσικόπουλο, τον Έλληνα που φιλοδοξεί να κλέψει τη δόξα του μυθικού Εύφημου στην κολύμβηση, θα βρεθεί η +πλευση το 2018, επιστρέφοντας στο Καστελλόριζο μετά την φθινοπωρινή εξόρμηση του 2017. Ο ούτε 27 χρονών αθλητής, που έχει ήδη γράψει ιστορία στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων στην ανοιχτή θάλασσα διανύοντας 104 χλμ. με 34 ώρες συνεχούς κολύμβησης, στην τετραπλή διάσχιση του Τορωναίου Κόλπου, είναι έτοιμος για το επόμενο παγκόσμιου επιπέδου επίτευγμά του. Και η +πλευση θα είναι εκεί για να τον υποστηρίξει. 

Ο Σπύρος ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε τον Σεπτέμβριο να πέσει στη θάλασσα στη Ρόδο και να φτάσει κολυμπώντας στο Καστελλόριζο, διανύοντας συνολικά 140 χλμ. περίπου, κάτι που θα τον φέρει στην κορυφή των παγκόσμιων επιδόσεων στην ανοιχτή θάλασσα. 
Μοιραζόμαστε μαζί του το πάθος για τη θάλασσα και την αγάπη για τα ακριτικά και απομονωμένα νησιά και θα βρισκόμαστε δίπλα του με τα απαραίτητα μέσα για να υποστηρίξουμε την προσπάθειά του, που φέρνει στη θάλασσα κάτι από τις μοναδικές παγκοσμίως επιδόσεις του υπερμαραθωνοδρόμου Γιάννη Κούρου. 

Στηρίξτε τον Σπύρο και την προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους υποστηρικτές με ένα like στη σελίδα του στο facebook (Spyros Chrysikopoulos) και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, το αμέσως επόμενο διάστημα!”