Τρίαθλο για όλα τα …γούστα στο Φαληράκι

Ότι η Ρόδος πια είναι το κέντρο του τριάθλου για τη χώρα μας, είναι γνωστό εδώ και χρόνια χάρις τη μεγάλη προσπάθεια από τον Απόλλωνα Ρόδου αλλά και τη συνεργασία του με την Ocean Lava.

Μετά την περιοχή στην παραλία Αφάντου και το Κιοτάρι όπως επίσης την πόλη της Ρόδου, θα αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη του αθλήματος και η παραλία Φαληρακίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των διοργανωτών, την 21η Οκτωβρίου του 2018 από κει θα ξεκινήσουν οι τριαθλητές για να διανύσουν… ατέλειωτα χιλιόμετρα και να φτάσουν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό και την ηθική ικανοποίηση.

Έτσι λοιπόν, την παραπάνω ημέρα και ώρα 6.30 το πρωί, οι αθλητές με συμμετοχή στο Iron Man θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους διανύοντας 3,8χλμ. με κολύμπι, 180 με ποδήλατο και 42,2 με τρέξιμο ενώ αυτοί που θα συμμετάσχουν στο ήμισυ αυτού θα έχουν τις αποστάσεις των 1,9χλμ., 90χλμ., και 21,1χλμ. με ώρα εκκίνησης στις 9.00.

Συνδιοργανωτής θα είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου υπό την  αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου θέλοντας οι άνθρωποι των αγώνων όσο γίνεται μεγαλύτερη παρουσία των Ροδιτών για την επιτυχία.

Σημαντικό ρόλο στο να κυλήσουν όλα άψογα θα παίξουν και οι εθελοντές, γι’ αυτό οι διοργανωτές χρειάζονται συμμετοχές κι εκεί. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης oceanlavarhodes.com.